Новий автовиробник з’явився в Україні

Вітчизняна компанія Polycar, яка займається, зокрема, виробництвом кузовів, представила свій перший самоскид на шасі IVECO Trakker.

Ця техніка повинна забезпечувати високу продуктивність, перевезення великих обсягів вантажів і, при цьому, гарантувати надійність, для установки бортовою самоскидною платформи було вибрано шасі IVECO Trakker AD380T41.

Крім продуктивності і надійності, модель IVECO Trakker, яка входить до трійки ТОП-продажів італійського виробника, завдяки використанню надбудови, яку виробляє компанія Polycar в Україні, пропонує, також, одне з кращих співвідношень «ціна-якість».

Серед особливостей шасі варто виділити наступні:

  • колісна формула 6х4;
  • колісна база 4200 мм;
  • блокування міжосьового і міжколісного диференціалів задніх осей
    посилена передня 3-листова підвіска на 9 тонн, а також посилена задня 13-листова напівеліптична підвіска, з навантаженням до 32 тонн;
  • посилений передній і посилені 2 задніх стабілізатори поперечної стійкості;
  • захист радіатора і піддон двигуна, а також, повністю металевий 3-секційний бампер;
  • шасі адаптовано для роботи з причепом: посилена поперечна рама, встановлено причіпний пристрій Rockinger, а також, обладнані електричними і пневматичним роз’ємами.

Сама ж рухома платформа з внутрішніми розмірами 6100х2300х1760 мм (ДхШхВ), має об’єм 24,7 м3 і дозволяє за один раз перевезти в 15000 кг. Вона зварена з профільних труб і металевих профілів конструкція має нерухомі передній і бічні борти, тоді як задній борт відкидний.

Для забезпечення виконання вимог правил безпеки при перевезенні вантажів, а також вивантаження і завантаження, в списку додаткового устаткування доступні світлотехніка і тентовая накидка. Що стосується технічних характеристик, то нова модифікація являє собою тривісний самоскид, з колісною формулою 6×4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *